علی‌اکبر صالحی رئیس بنیاد ایران‌شناسی شد لیست و مبالغ جرایم رانندگی که از ۲۰ اسفند تا پایان تعطیلات نوروزی گران می‌شوند + عکس حکم متهم چای دبش؛ ٢۵ سال حبس تعزیری و تحمل ٧۴ ضربه شلاق بازداشت ۳ کارمند شهرداری شاهرود به اتهام فساد اختلال در اینترنت کشور به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور متهم حادثه تیراندازی در آبفای ماهشهر بازداشت شد باران و برف در راه تهران/ پایتخت تا جمعه گرم‌تر می‌شود ۳۵ درصد جوانان مبتلا به چاقی‌اند پرداختی ماهانه یک میلیون تومان به حساب ایتام آزار شیطانی دختر جوان به بهانه ازدواج در خانه ابلیس احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب

تدریس زبان آلمانی در مدارس غیر دولتی از سال تحصیلی جدید

معاون وزیر و رئیس سازمان مراکز و مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت برای سال ۱۴۰۱ در تعدادی از مدارس غیردولتی زبان آلمانی به صورت عملیاتی تدریس خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۳۹

به گزارش راهبردمعاصر، معاون وزیر و رئیس سازمان مراکز و مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت برای سال ۱۴۰۱ در تعدادی از مدارس غیردولتی زبان آلمانی به صورت عملیاتی تدریس خواهد شد.

احمد محمودزاده درباره آموزش زبان‌های دیگر به‌جز زبان انگلیسی در مدارس غیردولتی گفت: «‏پیگیر هستیم زبان‌های دیگر را در مدارس غیر دولتی وارد کنیم از جمله زبان‌های مدنظر برای سال‌های آینده زبان آلمانی، روسی و چینی است.»

وی افزود: «با هماهنگی‌هایی که بین ما و سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی اتفاق افتاده است برای ورود زبان آلمانی به مدارس غیر دولتی آمادگی دیده شده که برای تحقق این امر در ادامه مسیر جلساتی در این باره خواهیم داشت.»

محمودزاده گفت: «برای سال ۱۴۰۱ در تعدادی از مدارس غیر دولتی زبان آلمانی به صورت عملیاتی وارد خواهد شد.»

رئیس مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: «در بحث توانمندسازی نیروی انسانی نیز در سند تحول بنیادین اشاراتی شده است و عنصر اصلی سند معلم است. اگر معیشت و منزلت معلم تامین شود استانداردسازی و توانمند‌سازی آنان که از برنامه‌های ما خواهد بود اجرایی می‌شود.»

وی ادامه داد: «برای سال ۱۴۰۱ یکی از برنامه‌های محوری ما توانمندسازی نیروی انسانی است و در این راستا آموزش‌های حضوری برای همکاران فرهنگی برگزار می‌کنیم.»

محمودزاده همچنین گفت: «بحث ۲۴ ساعته‌شدن معلمان مدارس غیر دولتی را پیگیر هستیم این موضوع در کمیسیون مصوب شده و امیدواریم در صحن نیز مصوب شود تا این معلمان بتوانند به حقوق خود برسند. از موسسان نیز درخواست داریم که برای این امر نیز به ما کمک کنند تا تدریس از ۴۴ ساعت به ۲۴ ساعت تقلیل پیدا کند.»/پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر